تحولات لبنان و فلسطین

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم ۱۳ آبان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سراسر کشور خبر داد.

مراسم ۱۳ آبان در سراسر کشور برگزار می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام مجتبی اشجری امروز در جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم یوم الله ۱۳ آبان گفت: بر اساس تعطیل ناپذیری مراسم ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، بزرگداشت این روز به یادماندنی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و سلامت محوری با یاری خداوند، به شکل با شکوه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم همه دست اندرکاران، اعضای ستاد و دستگاه‌های فرهنگی بتوانند قبل از روزهای منتهی به یوم الله ۱۳ آبان، زمینه سازی لازم را برای برگزاری این مراسم فراهم کنند تا مردم عزیز ایران بتوانند یک بار دیگر برگ درخشان و حماسه ای دیگر در تاریخ انقلاب خلق کنند. در این راستا، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خود را ملزم می داند، همانند گذشته بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا گام بردارد.

اشجری اضافه کرد: بر اساس مکاتبه ای که با وزارت کشور انجام شده و همچنین بر اساس تهیه راهنمای برگزاری مراسم ۱۳ آبان، که با توجه به ملاحظات انتشار ویروس کرونا و جدول رنگ بندی شهرها در وضعیت های آبی، زرد، نارنجی و قرمز، تدوین شده است تمام پیش بینی های لازم بر اصل سلامت محوری در برگزاری تجمعات لحاظ شده است.

وی اضافه کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، برای اولین بار بر اساس نقشه رنگ بندی کرونایی شهرها، طرحی را به وزارت کشور ارائه داده است و از ستاد ملی مقابله با کرونا خواسته است که در برگزاری تجمع با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همکاری لازم را بعمل آورند.

۱۳ آبان وجه مشترک مبارزه با استکبار

وی اظهار داشت: در آستانه یوم الله۱۳ آبان قرار داریم؛ روزی که یادآور سه رخداد بزرگ در سه مقطع از تاریخ است و وجه مشترک آن مبارزه با ظلم و استکباراست. سال ۱۳۴۳ تبعید امام خمینی (ره)، سال ۱۳۵۷ شهادت جمعی از دانش آموزان و سال ۱۳۵۸ تسخیر لانه جاسوسی که معمار کبیر انقلاب اسلامی از آن به عنوان انقلاب دوم نام بردند.

اشجری ادامه داد: اگر چه این سه رخداد، در سه مقطع مختلف تاریخی اتفاق افتاده است، اما یک وجه مشترک دارد، که مبارزه در برابر زورگویی، زیاده خواهی و استکبار جهانی است.  این روز در تقویم جمهوری اسلامی ایران بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است، بنابراین باید مراقبت شود تا برنامه های این مناسبت نیز با همین نام، یعنی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی تدوین و ارائه شود.

وی افزود: قطعا یکی از دستاوردهای مهم پیروزی انقلاب اسلامی، عدالت خواهی و مبارزه با زورگویی و استکبار است و مبارزه و ایستادگی در برابر زیاده خواهی زورگویان که امروز مظهر آن شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار است، موجب اقتدار، عزت و بالندگی ملت بزرگ ایران شده است.

فریاد مرگ بر آمریکا تبدیل به الگویی برای ملت های مظلوم دنیا شده است

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: ملت بزرگ ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از چهار دهه با همین روحیه مقاومت و استکبار ستیزی، علیه استکبار جهانی ایستادگی می کند و امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی است و فریاد مرگ بر آمریکای ملت آزاده ایران، تبدیل به الگویی برای همه ملت های مظلوم و آزاده دنیا شده است.

وی اضافه کرد: سالها دشمنی مستمر آمریکا علیه مردم ایران، با توطئه های گوناگون، دسیسه های متعدد و تحریم های ظالمانه، بزرگترین گواه بر بالندگی و اثرگذاری مقاومت جمهوری اسلامی ایران است و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمود، قطعا هزینه سازش با استکبار بیشتر از هزینه ایستادگی خواهد بود.

اشجری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این خصوص عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۷ فرمود «بعضی می گویند تسلیم شویم تا موذی گری دشمن ادامه پیدا نکند، اما نمی دانند، هزیه تسلیم شدن به مراتب بیشتر از ایستادگی کردن است. ایستادگی کردن، هزینه هایی دارد، اما دستاوردهای آن صدها برابر هزینه، فایده دارد.» بنابراین همین ایستادگی ملت آزاده ایران بوده که به کشور عزت، آبرو و اقتدار داده است.

لازمه استکبارستیزی، استکبار شناسی است

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان این که خروج ذلت بار آمریکا از افغانستان و شیطنت رژیم صهیونیستی در همسایگی کشور ما، اهمیت مراسم یوم الله ۱۳ آبان سال جاری را دوچندان می‌کند، افزود: امروزه رسانه ها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بهترین ظرفیت برای ترویج روحیه انقلابی گری و استکبارستیزی است. البته لازمه استکبارستیزی استکبارشناسی است و در این زمینه همه دستگاه های عضو ستاد باید فعالیت های خود را با توجه به هجمه های دشمن مضاعف کنند.

وی درباره برنامه های ۱۳ آبان گفت: تمامی فعالیت ها و برنامه ها در دو بخش تبیینی و میدانی ارائه و برگزار می شود و در تدوین و ارائه برنامه های تبیینی از ظرفیت رسانه ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی استفاده خواهد شد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.